«Δεν ήταν οπαδός μας»

Τι αναφέρει στο έγγραφο υπόμνημά της η Παναχαϊκή για την είσοδο οπαδού στο ματς με τη Σπάρτη.

Η πρώτη φετινή υπόθεση και η μοναδική που συζητήθηκε την Παρασκευή (09/11) στον αθλητικό δικαστή ήταν αυτή που αφορούσε στην είσοδο οπαδού στον αγώνα Παναχαϊκή - Σπάρτη. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης (από τον έντυπο Τύπο η «Live Sport») που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο δικηγόρος της ομάδας της Πάτρας, Δημήτρης Τσαούσογλου δεν μπορούσε να παρασταθεί και έτσι οι Αχαιοί απολογήθηκαν με υπόμνημα. Τι ανέφερε αυτό; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι «κοκκινόμαυροι» είχαν την... τύχη να αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ότι «άτομο αγνώστων στοιχείων και ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο».

Έτσι, λοιπόν, η Παναχαϊκή αναφέρει στο έγγραφο υπόμνημά της ότι ο εισβολέας δεν ήταν οπαδός των γηπεδούχων. Σημειώνει ότι ήταν άγνωστος στην ομάδα της Πάτρας, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ανέκοψε επίθεσή της και ενώ δεν υπήρχε σκορ στο ματς, όπως και ότι δεν δημιούργησε κανένα επεισόδιο, ούτε πείραξε τον τερματοφύλακα της Σπάρτης. Τονίζει δε, ότι η ΠΑΕ είχε πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Last modified onΣάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep