Δακρυγόνα και ήττα στο «χωράφι»

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 στην Πάτρα από τον Ολυμπιακό για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 στην Πάτρα από τον Ολυμπιακό για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα... καλά του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος είχε «στραβώσει» από νωρίς, όταν ορίστηκε στο Παμπελοποννησιακό και όχι στο γήπεδο στην Αγυιά που ζητούσε ο κόσμος της Πάτρας. Οι δικαιολογίες για πιο ασφαλές περιβάλλον δεν δικαιώθηκαν, αφού και επεισόδια έγιναν και διακοπή για 15 λεπτά, αλλά και κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών με τόσο χάλια αγωνιστικό χώρο.  

Ο Ολυμπιακός μέσα σε όλο αυτό το χαμό έδειξε πως ήταν καλύτερος, η Παναχαϊκή απείλησε σε λίγες στιγμές να κάνει τη ζημία και έτσι απλά οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με κεφαλιά του Τοροσίδη στο 38ο λεπτό και με σουτ του Ναουέλ στο 70ο λεπτό.  

Στο 52ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση για 15 λεπτά, αφού είχαν πέσει δακρυγόνα λόγω εισόδου ανθρώπου με τα διακριτικά του Παναθηναϊκού στην θύρα που ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Η Αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών που επηρέασαν ακόμη και την ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο. 

Παρέμβαση μέσω μικροφώνου της CosmoteTV έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος δήλωσε: «Να διαμαρτυρηθώ επίσημα, γιατί μια διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε σε μια εξέδρα 2.000 οπαδών του Ολυμπιακού, που στο 90% είναι από την Πάτρα να κάνει χρήση χημικών, επειδή δύο 15χρονοι τσακώνονταν μεταξύ τους. Είμαστε καταδικασμένοι ως Ολυμπιακός, αν έτσι κρίνονται από την αστυνομία οι διοργανώσεις. Και απ' ότι μαθαίνω η εν λόγω διμοιρία ήρθε από την Αθήνα».

Η διαδικαστική συνέχεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς ρυθμό και ο Ολυμπιακός απλά σημείωσε το δεύτερο του γκολ, ενώ η Παναχαϊκή είχε και αγωνιστικές απώλειες, αφού ο Ντάσιος έφυγε με πρόβλημα στο χέρι στο 58ο λεπτό.      

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2   
ΓΚΟΛ: 38' Τοροσίδης, 70' Ναουέλ  
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (58' Πολίμος), Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μασούρας (46' Κυνηγόπουλος), Κολ (74' Αργυρόπουλος), Μαυριάς.  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο (79' Φετφατζίδης), Ανδρούτσος, Ναουέλ (83' Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76' Βοΐλης).                                                               
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)   
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας)  

  

 

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep