Τέλος ο Κατσουράνης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για την Παναχαϊκή ο Κώστας Κατσουράνης. Διαψεύδει ο ίδιος.

[googlead][/googlead]

Η θητεία του Κώστα Κατσουράνη στην Παναχαϊκή ολοκληρώνεται. Ο τέως πια τεχνικός διευθυντής απομακρύνεται από τη θέση του λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση, κάτι που άλλωστε αποτυπώθηκε στην προ ημερών κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Μπακαλάρο.

Ενώ ο τελευταίος έκανε λόγο για άνοδο, ο «Κατσούρ» απέφυγε να μιλήσει για προβιβασμό και αρκέστηκε να σχολιάσει: «Ο βασικός στόχος για μένα είναι η ομάδα να κάνει μια ανάλογη πορεία με την περσινή και να παίξει κατά το δυνατό ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο».

Το διοικητικό συμβούλιο της Παναχαϊκής συνεδρίασε και κρίθηκε ότι ο 39χρονος έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ΠΑΕ και πως αυτό δεν συνέβη μόνο μία φορά. Ο Κατσουράνης είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή το 2016, όταν η ομάδα θα συμμετείχε στη Γ' Εθνική.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ

Ο ίδιος ο Κατσουράνης, πάντως, με ανάρτησή του στο twitter διέψευσε ότι αποχώρησε από την Παναχαϊκή. «Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση με παίκτες και επιτελείο. Έτοιμοι για αύριο όπως προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι» έγραψε στον λογαριασμό του, ενώ νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει ως ψέματα όσα έχουν γραφτεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τετάρτης (31/10) μέτοχοι και διοίκηση ζήτησαν συνάντηση μαζί του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε Το ποστάρισμά μου, μάλιστα, πιθανόν να έχει σχέση με την επαφή που δεν έγινε.

Eίναι λογικό, πάντως, να μην τραβάνε τα άκρα οι δύο πλευρές παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και η συνεργασία τους μετά την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ανατροπή στην υπόθεση μπορεί να υπάρξει μόνο με την ενεργοποίηση και άλλων μελών της παλιάς συμμαχίας και τις αντιδράσεις του κόσμου που είναι αρκετές στα κοινωνικά δίκτυα.

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep