«Άριστη συνεργασία»

ΠΑΕ και Ερασιτεχνική Παναχαϊκή έχουν άψογές σχέσεις, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σεμιτέκολο.

Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με την ΠΑΕ, καθώς υπάρχει εκατέρωθεν βοήθεια και στήριξη. Η ερασιτεχνική έχει αγοράσει εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ για να πουλήσει ,ώστε να βοηθήσει και αυτή τη φετινή προσπάθεια που γίνεται. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η ΠΑΕ είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ερασιτεχνική.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τελικά θα διεξαχθεί στην Αγυιά.

«Εμείς βοηθάμε με αυτό τον τρόπο την ΠΑΕ. Με την πώληση των εισιτηρίων κάνουμε την προσπάθεια μας και ήδη έχουμε διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Εμείς την Παναχαϊκή την θεωρούμε μία. Δεν υπάρχει ΠΑΕ και ερασιτεχνική.  Συνεργαζόμαστε και βρίσκουμε λύσεις αφού υπάρχει καλή πρόθεση. Την Παναχαϊκή την διαχωρίζει απλά ο νόμος  και όχι η ιδέα είναι το επαγγελματικό κομμάτι που μπαίνει με την ομάδα ποδοσφαίρου», ανέφερε ο Σεμιτέκολος.

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής  έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και όπως τόνισε ο πρόεδρος: «Η ερασιτεχνική έχει βάλει μια σειρά στα οικονομικά της. Είναι από τα μοναδικά σωματεία που παίρνει φορολογική ενημερότητα, είναι κατόρθωμα αυτό  που έχουμε πετύχει. Αυτό οφείλεται και στην ΠΑΕ που στις υποχρεώσεις της απέναντι στην ερασιτεχνική είναι πολύ σωστή».

Και καταλήγοντας είπε: «Θέλουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να γίνει στην Αγυιά. Θα ζητηθούν κάποιες βελτιώσεις από την Αστυνομία για τα μέτρα τάξης αλλά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν και να διεξαχθεί το παιχνίδι στο γήπεδο της Παναχαϊκής».

ΠΗΓΗ: sportfmpatras.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep