«Δεν θα ξεκινούσε η Α’ χωρίς τη Β’»

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αναξιοποίητη γενιά του 2004.

Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ Radio. Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Football League θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου. Όσο για την Παναχαϊκή, μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας, η οποία αν αλλάξει, θα γίνει χωρίς τον ίδιο…

Μιλώντας για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα και την ΕΠΟ, εξέφρασε το παράπονο ότι η γενιά του 2004 δεν αξιοποιήθηκε όσο θα έπρεπε για να εκσυγχρονιστεί το άθλημα. «Τα παιδιά που ήταν το 2004 στην ομάδα θα έπρεπε να διοικούν την ΕΠΟ. Νομίζω σε κάθε άλλη χώρα, αυτοί θα πλαισίωναν την ομοσπονδία. Εφόσον αυτό δεν συμβαίνει, δεν έχω να πω κάτι. Δεν μου έχει γίνει ποτέ καμία πρόταση ούτε καν για… φροντιστής οπότε ότι και να πω δεν έχει σημασία. Εάν είχαμε τεχνογνωσία σαν χώρα δεν θα συζητούσαμε κάτι τέτοιο τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Για την έναρξη της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τον ρόλο του ως διοικητικό στέλεχος στην Παναχαϊκή: «Πιστεύετε ότι εάν κάποια παιδιά από εμάς ήταν στην ΕΠΟ θα ξεκινούσε η Α’ κατηγορία χωρίς να ξεκινήσει η Β’… Προφανώς και όχι. Σημασία για εμένα έχουν τα μικρά παιδιά της Παναχαϊκής πόσο μάλλον η Κ15 που είναι το μέλλον της ομάδας.

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που παίξαμε, κερδίσαμε μια ομάδα από την Ξάνθη. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό στο τέλος του μήνα. Ο σύλλογος οικοδομείται αυτή την στιγμή, τον χτίζουμε. Νομίζω είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε κανέναν δανεικό παίκτη. Πάμε με βάση τις υποδομές και τις ακαδημίες χωρίς καμία οικονομική άνεση. Εάν αυτή η κατάσταση αλλάξει πιθανόν να γίνει χωρίς εμένα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep