Παναχαϊκή με ρυθμό και παλμό

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Πάτρα.

Ισοπαλία 1-1 για την ομάδα της Πάτρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ισοφάρισε δύο λεπτά πριν το τέλος.

Πολύ καλή εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 της Παναχαϊκής μπροστά σε περισσότερους από 1.000 οπαδούς της στην Πάτρα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε πολύ καλό ρυθμό ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης που οι δύο αντίπαλοι δεν έκαναν αλλαγές. Δημιούργησε φάσεις από τα πλάγια, είχε τελικές ενέργειες και δύο γκολ που ακυρώθηκαν πιθανότατα σωστά ως οφσάιντ.

Ο Κολ και οι Πλέγας – Μασούρας είχαν δημιουργικό ρόλο στο παιχνίδι, ενώ το γκολ ήρθε από τον Κυνηγόπουλο στο 40ό λεπτό. Πολύ καλές αντιδράσεις είχε και η άμυνα των Αχαιών, ενώ και ο Καπούταγλης έσωσε την εστία του σε δύο, τρεις δύσκολες περιπτώσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο 88ο λεπτό με σουτ από τα όρια της περιοχής του Τόνσο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
15’ Ωραίο τριγωνάκι Πλέγα – Κολ – Καρατσανάκοφ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το γκολ να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ.
28’ Ο Φερνάντεζ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Παναχαϊκής, αλλά ο Καπούταγλης είχε καλή αντίδραση στο τετ α τετ και έσωσε την εστία του.
36’ Εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο Καπούταγλης έσωσε την εστία του και πρόλαβε και το σουτ του Σάλας στην επαναφορά.
37’ Εκτέλεση φάουλ του Κολ με γέμισμα, ο Πλέγας δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.
40’ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κυνηγόπουλος πήρε ωραία την μπάλα από τον Πολίμο δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.
50’ Αδύναμο σουτ του Μωραΐτη, μπλόκαρε ο Τσιφτσής
80’ Δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ για την Παναχαϊκή, αυτή τη φορά από τον Αντωνακόπουλο.
87’ Ωραίο γύρισμα Μασούρα, αλλά ο Αντωνακόπουλος δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε για να την σπρώξει στα δίχτυα.
88’ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τόνσο με σουτ από τα όρια της περιοχής ισοφάρισε για τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1
ΓΚΟΛ: 40’ Κυνηγόπουλος - 88’ Τόνσο
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος Παπατόλιος, Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ, Μωραΐτης. Αγωνίστηκαν και οι: Μαυριάς, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Κολοβούνης, Ελευθεριάδης, Παταπής, Αργυρόπουλος, Αυλωνίτης, Αντωνακόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Τσιφτσής, Ματρικάρντι, Τασουλής, Βλάχος, Βαλιέντε, Μπελόκο, Ρόλε, Τζόομας, Σάλας, Φερνάντεζ, Δουβίκας. Αγωνίστηκαν και οι Μαρτίνεζ, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μπαστιάνος, Μανιάς, Τόνσο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καδδάς (Αχαΐας) ΒΟΗΘΟΙ: Τσιρογιάννης – Οικονόμου

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep