«Ικανοποιητική η απόδοσή μας»

Άρεσε στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο η εικόνα της Παναχαϊκής στο φιλικό με τη Σπάρτη.

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών της Παναχαϊκής στο φιλικό τεστ με τη Σπάρτη εξέφρασε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο τεχνικός των Κοκκινόμαυρων είδε αρκετά θετικά στο παιχνίδι της ομάδας του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Οφρυδόπουλος δήλωσε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και στα δύο ημίχρονα. Ο στόχος μας ήταν να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, να κερδίσουμε μπάλες, να μπορέσουμε να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις, να έχουμε καλή κατοχή της μπάλας, να παίζουμε οργανωμένα και να είμαστε οργανωμένοι και κατά τη φάση της επίθεσής μας. Σε γενικές γραμμές το κατορθώσαμε. Το θέμα μας δεν είναι μόνο το σκορ και η νίκη, αλλά η απόδοσή μας. Η απόδοσή μας γενικά από όλα τα παιδιά ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο γήπεδο. Αυτό μας το δίνει ο χρόνος που υπολείπεται ως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε ένα επόμενο φιλικό στη Σπάρτη. Τα φιλικά γίνονται ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να βελτιώνουμε τα καλά μας κομμάτια και να διορθώνουμε τις ατέλειές μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep