«Τα πάντα για τον κόσμο μας»

Πάνω από 200 φίλοι της Παναχαϊκής στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πάνω από 200 φίλοι της Παναχαϊκής στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η Παναχαϊκή έκανε την πρώτη φετινή της προπόνηση μπροστά σε περισσότερους από 200 φίλους της και ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Μπακαλάρος τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για τον κόσμο τους. 

Νέο ξεκίνημα για την Παναχαϊκή το απόγευμα της Τετάρτης (18/7) στο γήπεδο της Αγιάς, με την παρουσία πάνω από 200 φίλων της και με ελλείψεις ακόμη στο ρόστερ της, το οποίο θα συμπληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Μπακαλάρος στις δηλώσεις του.  

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, μια νέα αρχή, τις προσεχείς ημέρες θα έρθουν και άλλοι παίκτες για να μας ενισχύσουν. Η αναδιάρθρωση μας καθυστέρησε λίγο, αλλά προχωράμε τη δουλειά μας. Αναμένουμε την πολιτεία για να καθοριστούν και οι στόχοι της ομάδας και τότε θα μιλήσουμε εκτενέστερα σε συνέντευξη τύπου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην Αγυιά και εμείς γι΄αυτούς θα κάνουμε τα πάντα». 

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μπήκαν στο γήπεδο λίγα λεπτά μετά της επτά το απόγευμα (19:18) και αφού έτρεξαν και έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και εσωτερικό διπλό. Τα άγνωστα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πρώτη αυτή προπόνηση ήταν ο 20χρονος Παναγιώτης Παπανικολάου που προέρχεται από τον Φωστήρα και έχει θητεύσει παλαιότερα στους νέους του Ολυμπιακού. Ακόμη ο Βαγγέλης Παντελίδης θα συμπληρώσει την τετράδα των πορτιέρο και προέρχεται από τον Ατρόμητο Αντιρρίου.  Οι Ιάσωνας  Σταυρόπουλος και Νίκος Νικολόπουλος της ομάδας νεών της Παναχαϊκής θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και ίσως στο τέλος προωθηθούν. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Κατσουράνης, δεν ήταν στην πρώτη προόνηση, αφού είχε υποχεώσεις στην Αθήνα μιας και προέχει το κλείσιμο του ρόστερ. Αναμένεται να βρίσκεται, όμως, στην Πάτρα την Πέμπτη (19/8), ενώ η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο της μέχρι την Κυριακή, αλλά και εργομετρικές εξετάσεις και την Δευτέρα (23/7) το πρωί θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Στην προπόνηση εκτός από τον πρόεδρο, Κώστα Μπακαλάρο, ήταν ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, ο Κώστας Χρυσανθόπουλος, ο Διαμάντης Κανελλόπουλος και ο Δημήτρης Τσαούσογλου, ενώ δεν παραβρέθηκε κανένα από τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, αφού θα τοποθετηθούν σε συνέντευξη Τύπου όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Πηγή: gnomip.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep