Ταλέντα και από εξωτερικό

Τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα περιμένουν στην Παναχαϊκή για να οριστικοποιήσουν τις κινήσεις τους. Τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα περιμένουν στην Παναχαϊκή για να οριστικοποιήσουν τις κινήσεις τους.

Η Παναχαϊκή έχει στην ατζέντα της και λύσεις από την αγορά του εξωτερικού με ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας από την κεντρική Ευρώπη. 

Το ξένο στοιχείο δεν ήταν από τα χαρακτηριστικά της Παναχαϊκής τα δύο τελευταία χρόνια που κράτησε σταθερό κορμό και βασίστηκε σε ένα κράμα ταλέντων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Η εξέλιξη της ομάδας και οι στόχοι της για τη νέα σεζόν έχουν οδηγήσει σε άνοιγμα και από την ξένη αγορά, με το τεχνικό επιτελείο να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις που έχουν προταθεί από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα πρωταθλήματα της κεντρικής Ευρώπης. 

Ανάμεσα σε όσους έχουν προταθει υπάρχουν κάποιοι που ξεχώρισαν μετά τις πρώτες εκτιμήσεις από τα στοιχεία, καθώς και τα βίντεο που έχουν δει. Οι συνθήκες, πάντως, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αβεβαιότητα για το τι θα ισχύσει και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει κάποια καθυστέρηση στον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα και έτσι έχουν μείνει πίσω και αυτά τα θέματα. 

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, έχουν γίνει όλες οι προεργασίες για να καθοριστούν οι στόχοι και οι κινήσεις θα είναι άμεσες όταν μπουν στο τραπέζι τα δεδομένα, τόσο από την Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα καθορίσει τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν, όσο και από τις εξελίσεις στην Football League με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τους χορηγούς και τον αριθμό των ομάδων που θα ανεβαίνουν στην Super League. 

[googlead][/googlead] 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep