Τελευταία εβδομάδα...

Η Παναχαϊκή ξεκινά την Τετάρτη (23/05) προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Αιγινιακό. Συγκέντρωση τροφίμων σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας.

Το χρέος της έκανε η Παναχαϊκή και αποχαιρέτησε ιδανικά τους οπαδούς της με την εντός έδρας νίκη (4-1) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Αχαιοί από την Τετάρτη (23/05) θα μπουν στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας και στόχος τους είναι να κλείσουν με επικράτηση στο Αιγίνιο απέναντι στον Αιγινιακό.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/05) περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν. Ο Γκίνο μπήκε σε κανονικό ρυθμό, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Βρονταράς, Μακρυδημήτρης, πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Σούλης και αποκατάστασης οι Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Ελευθεριάδης και Μπιτσάκος. Απών από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό θα είναι ο τιμωρημένος Σωτηράκος. Για την Τρίτη (22/05) έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Η ΠΑΕ, τέλος, σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας συγκέντρωσαν την Κυριακή (20/05) τρόφιμα μακράς διααρκείας. Όπως ενημέρωσε η Παναχαϊκή:

«Στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη προχώρησε χθες η Παναχαϊκή σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία με ιδιαίτερο συμβολισμό στο πλαίσιο της αλληλεγγύης για συνανθρώπους μας που την χρειάζονται.

Λίγο αργότερα τα λυκόπουλα του 3ου Συστήματος Πάτρας συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο αποσπώντας με τη σειρά τους το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάιος 2018 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep