Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα σφυρίγματα είναι δανεικά»

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πλατανιά με την Παναχαϊκή και μίλησε για επίθεση των ΜΑΤ στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πλατανιά με την Παναχαϊκή και μίλησε για επίθεση των ΜΑΤ στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς είπε πως οι παίκτες της Παναχαϊκής δέχθηκαν επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

«Σήμερα διαιτητής ήταν ο γαμπρός του Πριόνα και ο Πασχαλίδης γαμπρός του Σπάθα. Εμείς το είπαμε, αλλά μας είπαν να μην ανησυχούμε, θα μας παίξουν αλλιώς. Πληρώνουμε για μια ακόμα φορά τα στημένα που βγαλάμε στην φόρα. Τέτοια σφυρίγματα δεν θα άφηναν ούτε την Ρεάλ να κερδίσει τον Πλατανιά».

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε για κλίμα τρομοκρατίας στα Χανιά με επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και είχε πολλά παράπονα από την "φιλοξενία" που είχε η ομάδα του. Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση της Παναχαϊκής στα επόμενα ματς η ομάδα της Πάτρας θα κατέβει με την ομάδα Νέων. Στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου ήταν έξαλλος και μίλησε για παρασκήνιο, παράγκα, βρώμικο χρήμα, ενώ είπε πως έχει στη διάθεση του κασέτες που δυστυχώς έχουν μέσα στις συνομιλίες και το όνομα του προέδρου του Πλατανιά Στέλιου Βαρουξάκη.

«Στην κερκίδα ήταν και ο Τζώρτζογλου και σε κάθε σφύριγμα γυρνούσε και μου έβγαζε την γλώσσα. Ένας άνθρωπός που έκανε περιουσία από τα φρουτάκια, ο κουμπάρος του Γκαγκάτση».

Αναλυτικά όσα είπε: «Οι προπονητές και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι και γι’ αυτό το λόγο δεν θα παρευρεθούν στην συνέντευξη Τύπου. Είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ και δυο παράγοντες του Πλατανιά. Από έναν Βαλάντη, δεν ξέρω το όνομά του, είναι της διοίκησης του Πλατανιά. Για να ξέρετε, σήμερα διαιτητής ήταν ο γαμπρός του Πριόνα και ο Πασχαλίδης γαμπρός του Σπάθα. Εμείς το είπαμε, αλλά μας είπαν να μην ανησυχούμε, θα μας παίξουν αλλιώς. Πληρώνουμε για μια ακόμα φορά τα στημένα που βγαλάμε στην φόρα. Το παρατεταμένο τράβηγμα στον Λαμπρόπουλο, η κάρτα στον Ντίνα, τέτοια σφυρίγματα δεν θα άφηναν ούτε την Ρεάλ να κερδίσει τον Πλατανιά. Στον Πλατανιά σήμερα χαίρονται, αλλά θα έρθει και η δική τους ώρα όπως ήρθε με την Καλλιθέα αφού υπάρχει και άλλο παιχνίδι. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Πλατανιάς έχει αυτές τις δυνατότητες, για άλλον γίνονται. Θα πάψουμε να ευλογούμε αυτά τα πράγματα και λυπάμαι που ο κύριος Χατζηνικολάου δεν είπε τίποτα γι’ αυτά τα πράγματα που έγιναν 90 λεπτά.

Θα ξαναδείτε πάλι προπονητές της παράγκας, και παίκτες αυτοί που θα παίζουν τα ειδικά παιχνίδια με τα ειδικά αποτελέσματα και έτσι πάλι θα δείτε το ίδιο έργο… της Καλλιθέας προχθές και του Πλατανιά το διπλό στην Πάτρα να έχει 6 απόδοση και να έρχονται κομάντος διαιτητές και να παίζουν έτσι.

Αν τέτοιο είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν όλοι, τότε το μήνυμα που έχουν να δώσουν στα νέα παιδιά… Εγώ θα συνεχίσω να συμμετέχω, γιατί δόξα το Θεό οι 20 δικηγόροι στο γραφεί μου, η δική μου δικηγορική αξία εξασφαλίζουν το μέλλον της Παναχαϊκής και δεν πρόκειται να φύγω.

Αλλά το ποδόσφαιρο δεν πάει πουθενά. Θα ξαναδείτε πάλι προπονητές της παράγκας, και παίκτες αυτοί που θα παίζουν τα ειδικά παιχνίδια με τα ειδικά αποτελέσματα και έτσι πάλι θα δείτε το ίδιο έργο… της Καλλιθέας προχθές και του Πλατανιά το διπλό στην Πάτρα να έχει 6 απόδοση και να έρχονται κομάντος διαιτητές και να παίζουν έτσι…

Διαιτητές ανεπάγγελτοι! Ο κ. Αμπάρκιολης είχε ένα μαγαζί και το έκλεισε πέρυσι… δεν έχει να φάει. Αυτούς τους διαιτητές παίρνουν πια για να εκτελούν αποστολές. Η διαδικασία των Play off έχασε την αίγλη του. Είναι ντροπή! Είπαμε να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο.

Διαιτητές ανεπάγγελτοι! Ο κ. Αμπάρκιολης είχε ένα μαγαζί και το έκλεισε πέρυσι… δεν έχει να φάει. Αυτούς τους διαιτητές παίρνουν πια για να εκτελούν αποστολές. Η διαδικασία των Play off έχασε την αίγλη του. Είναι ντροπή! Είπαμε να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Είπαμε ότι μπήκαν φυλακή αυτοί που δεν έπρεπε να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Περιμέναμε καλύτερη φιλοξενία. Είμαι και εγώ Κρητικός, έχω σπίτι εδώ στον Πλατανιά όμως έχουν έρθει κάποιοι που δεν είναι Κρητικοί. Το ποδόσφαιρο δεν πάει πουθενά. Θα δείτε πάλι εποχές παράγκας με παιχνίδια σαν το σημερινό να δίνουν απόδοση 6 και καλούς παίκτες να είναι αυτοί που στήνουν ματς. Στην κερκίδα ήταν και ο Τζώρτζογλου και σε κάθε σφύριγμα γυρνούσε και μου έβγαζε την γλώσσα.

Οι προπονητές και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι και γι’ αυτό το λόγο δεν θα παρευρεθούν στην συνέντευξη Τύπου. Είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ και δυο παράγοντες του Πλατανιά. Από έναν Βαλάντη, δεν ξέρω το όνομά του, είναι της διοίκησης του Πλατανιά.

Ένας άνθρωπός που έκανε περιουσία από τα φρουτάκια, ο κουμπάρος του Γκαγκάτση. Περίμενα καλύτερη φιλοξενία από τον Πλατανιά και τον φίλο μου τον Στέλιο να προστατέψει τους παίκτες και πρέπει να τονίσω ότι, δυστυχώς, επειδή έχω ακούσει στις κασέτες το όνομα του κυρίου Βαρουξάκη ακούγεται σε αυτές κάποιες λένε χαρακτηριστικά «ρώτα τον Στέλιο», θέλω να πιστεύω ότι η εμπλοκή του ονόματός του είναι τυχαία, όμως όλα αυτά είναι δανεικά».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Παπακώστας δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου μετά από όσα συνέβησαν.

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούνιος 2012 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep