«Πρέπει να προσέχουμε»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δείχνουν όλοι όσοι είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου για την εικόνα του. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δείχνουν όλοι όσοι είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου για την εικόνα του.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την συμβολή που έχουν τα λόγια και οι πράξεις προπονητών και ποδοσφαιριστών στην εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μόλις δύο ατάκες πρόλαβε να πει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για την εικόνα της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Καραϊσκάκη Άρτας και κυρίως μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δείχνουν στις δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές. Η τοποθέτηση του τεχνικού της Παναχαϊκής μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0:

«Η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη του αγώνα και κέρδισε δίκαια, από νωρίς και εύκολα. Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε μερίδιο ευθύνης εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, με τα όσα λέμε και κάνουμε».

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής μίλησε ο Νίκος Μασούρας:

«Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ήμασταν κυρίαρχοι. Τα γκολ τα πετύχαμε νεαρά παιδιά που έχουμε όλο το μέλλον μπροστά μας και το χρωστάμε στους προπονητές μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

ΠΗΓΗ: http://sportfmpatras.gr

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep