«Θέλουμε την τρίτη θέση»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τον στόχο της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τον στόχο της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει την Παναχαϊκή να φτάσει στο στόχο της τρίτης θέσης.

Για τη σημασία της νίκης μέσα στην Φιλιππούπολη επί του Απόλλωνα Λάρισας μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος και τόνισε πως απέναντι τους ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν όλα τα καλά στοιχεία που τους ζητήθηκαν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Παναχαϊκής.

«Παίξαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Το διαπιστώσαμε από το ματς στη Πάτρα στο πρώτο γύρο που είχε κάνει ένα εξαιρετικό ματς. Αρχής γενομένης από εκείνο το παιχνίδι έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία κάνοντας σπουδαία παιχνίδια και φτάνοντας πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα. Αυτό το πρόσωπο που είδαμε τότε θα έπρεπε να το προσέξουμε σήμερα. Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα. Εμείς έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο σήμερα, γιατί θέλουμε την τρίτη θέση και η νίκη θα μας έδινε ένα μικρό πλεονέκτημα.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε από την αρχή ψηλά, οδηγώντας τον αντίπαλο σε λάθη καθώς ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που έχει ηρεμία στο παιχνίδι της και προσπαθεί να παίξει. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, όπως κι αντίπαλός μας ήταν επικίνδυνος.

Έχουμε μία ομάδα που έχει αρκετά νεαρά παιδιά. Όλοι ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι κι έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Είναι τα ίδια παιδιά που στην πλειοψηφία των αγώνων έχουν εξαιρετική απόδοση και θέλουμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ. Καταφέραμε να σκοράρουμε σε μία καλή αντεπίθεση με ένα τέρμα που θα έκρινε το ματς όπως θα φαινόταν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τους οπαδούς μας που έκαναν μια μεγάλη απόσταση για να μας στηρίξουν και στη Λάρισα, αλλά και στον αντίπαλό μας για τη φετινή χρονιά».

Ο σκόρερ, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος ανέφερε: «Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μας βοηθάει στην ψυχολογία μας καθώς είναι μία δύσκολη έδρα. Εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε στο τέλος το ματς».

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep