Κάλεσμα Οφρυδόπουλου

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος περιμένει τη συμπαράσταση των οπαδών της Παναχαϊκής στο κυριακάτικο (15/04) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Δύσκολο εμπόδιο περιμένει την Παναχαϊκή την Κυριακή (15/04) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην καθιερωμένη δήλωσή του στάθηκε στα ατού του αντιπάλου, αλλά και στην ελπιδοφόρα εμφάνιση των νέων παικτών στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Δεν παρέλειψε, βέβαια, να απευθύνει έκκληση στον κόσμο και να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στο Αίγιο.

Η δήλωση Οφρυδόπουλου:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Πρόκειται για μια καλή ομάδα, με καλή ανάπτυξη, καλούς παίκτες και καλή δουλειά από το προπονητικό της τιμ. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί πάνω στις ανάγκες του αγώνα και οι παίκτες μας έχουν δείξει ικανοί για πολλά. Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα, όμως πάντα κρατάμε ως βάση το αρχικό μας στιλ και τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών μας.

Μετά την εκτός έδρας νίκη μας στο Αίγιο, από την οποία είχαμε και βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό κέρδος από τη συμμετοχή νέων παικτών μας, θα προσπαθήσουμε αύριο να πάρουμε τρεις ακόμα πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας οι οποίοι στο Αίγιο μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν να παίζαμε στην Πάτρα. Με την δική τους συμβολή και αύριο στην Αγυιά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να προσθέσει στο ενεργητικό της μια ακόμα νίκη».

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep