Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Απλό χειρουργείο»

Ο Γιώργος Κοκκίνης αφού μίλησε για τον διάλογο του διαιτητή με τον παράγοντα της Καλλιθέας, είπε πως η Παναχαϊκή αυτή τη φορά δέχθηκε ένα απλό χειρουργείο, σαν σκωληκοειδίτιδα και όχι βαρύ όπως με τον Πλατανιά.

Ο Γιώργος Κοκκίνης βάζει φωτιά με τις καταγγελίες του στο ματς της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή, αφού ορκίστηκε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης άκουσε ο ίδιος παράγοντα της Καλλιθέας να μιλά με τον διαιτητή και να του απαντά ο διαιτητής: «Τι άλλο θέλετε να σας κάνω. Ας μαρκάρατε τον Φουρτάδο, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας είναι».
Ο αμυντικός της Παναχαϊκής όταν πήρε τον λόγο στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς είπε: «θέλω να πω τρία πράγματα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Θέλω να καταγγείλω τον διαιτητή και τον διάλογο που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά ανάμεσα σε παράγοντα της Καλλιθέας και τον διαιτητή που του είπε τι άλλο να σας κάνω; Το τρίτο είναι πως η Παναχαϊκή θα ανέβει φέτος, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε δεν το θέλουν»
Θέλεις να πεις πως υπήρξε σήμερα κακή διαιτησία για την Παναχαϊκή, ή έγιναν λάθη που  επηρέασαν το αποτέλεσμα;
«Δεν θα πω ότι υπήρχαν σημαντικές φάσεις γιατί δεν υπήρξαν. Στα μικρά σφυρίγματα θα σταθώ, είχαμε επιθετικά φάουλ σε κάθε επίθεση και κίτρινες κάρτες. Δεν ήταν χειρουργείο σαν αυτό με τον Πλατανιά, ήταν πιο μικρό, σκωληκοειδίτιδα για παράδειγμα».
Δεν είναι άσχημο να έχουν γίνει δύο παιχνίδια και να μιλάτε και στα δύο για διαιτησία;
«Αφού συμβαίνουν θα πρέπει να τα πούμε. Δεν είμαστε φλώροι να κάτσουμε να τα δεχόμαστε. Πρέπει να σταματήσει αυτό και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούνιος 2012 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep