Πλήρης στο ντέρμπι

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη με λευκό απουσιολόγιο.

[googlead][/googlead]

Η εκτός έδρας νίκη σε βάρος του ΑΟΧ Κισσαμικού κράτησε ζωντανή την Παναχαϊκή στη διεκδίκηση της ανόδου και τόνωσε το ηθικό της εν όψει της ιδιαίτερα κρίσιμης τετράδας αγώνων που ακολουθεί, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη. Στο ντέρμπι αυτό, μάλιστα, οι Αχαιοί θα είναι πλήρεις.

Προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν προκύψει, όλοι οι τιμωρημένοι θα εκτίσουν σε άλλα παιχνίδια, οπότε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καταστρώνει πλάνο, έχοντας άπαντες στη διάθεσή του. Εξαίρεση, φυσικά, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος.

Την Πέμπτη (15/03) η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και η τεχνική ηγεσία έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και η προπόνηση της Παρασκευής (16/03).

Με Παίδων στην Elite Round ο Μασούρας

Η Εθνική Παίδων ετοιμάζεται για τους αγώνες της Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στην αποστολή θα βρίσκεται ο Νίκος Μασούρας. Η ενσωμάτωσή του στην αποστολή θα γίνει την Κυριακή (18/03).

Στις 21 Μαρτίου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στις 24 Μαρτίου θα παίξει με τη Γερμανία στο «Κώστας Δαβουρλής» και στις 27 Μαρτίου θα κοντραριστεί με τη Νορβηγία στο Παμπελοποννησιακό.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep