Με κορεό στο ντέρμπι

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Παναχαϊκής για το παιχνίδι με τον Άρη. 

[googlead][/googlead]

Την δική τους προετοιμασία έχουν ξεκινήσει οι οπαδοί της Παναχαϊκής για το κυριακάτικο (18/3) ντέρμπι με τον Άρη. Όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αχαϊκής ΠΑΕ, ετοιμάζεται ένα τεράστιο κορεό στο οποίο απαιτείται η συμμετοχή όλων όσοι βρεθούν στη σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου της Αγυιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι χιλιάδες φίλοι της Παναχαϊκής ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Άρη με ενθουσιασμό σε ένα παιχνίδι που θα είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Ήδη, στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει μεγάλη προσμονή για το παιχνίδι, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει το τεράστιο κορεό το οποίο έχουν επιμεληθεί και από χθες ετοιμάζουν οι «Nortenos».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα με το εντυπωσιακό κορεό, θα πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στην Σκεπαστή μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δηλαδή στις 14:30, έτσι ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα για τον τρόπο συμμετοχής τους…!».

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep