«Νικά ο πιο υπομονετικός»

Ικανοποιημένος από το «δύο στα δύο» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

[googlead][/googlead]

Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο (8/3, 17:00, ΕΡΤ-3) μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το «δύο στα δύο» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως η υπομονή δίνει νίκες. Αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τους οπαδούς μας γιατί, μαζί με τους παίκτες μας, καταφέραμε όλοι μαζί να κερδίσουμε τον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Τα παιχνίδια έχουν διάρκεια 90' και τις περισσότερες φορές νικά ο πιο υπομονετικός, αυτός που επιμένει και αυτός που συνεχίζει να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του. Κερδίζει συνήθως αυτός που έχει τον έλεγχο και την ηρεμία. Εμείς αυτά τα είχαμε στις δύο νίκες μας.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον 2ο γύρο, κάνοντας το δυο στα δύο, στις 2 πρώτες αγωνιστικές και παίρνοντας 6 βαθμούς. Επανήλθαμε επίσης στις νίκες μέσα στην Αγυιά και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι για όλους και ότι η βαθμολογική θέση δεν δίνει από μόνη της κανένα προβάδισμα σε κανέναν σε αυτό το πρωτάθλημα. Και αυτή η διαπίστωση είναι πολύ καλή για εμάς.

Επόμενος αντίπαλός μας ο Εργοτέλης ο οποίος είναι μια ομάδα που έχει παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και εξακολουθεί να έχει το δικό της ξεχωριστό αγωνιστικό στιλ και τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που έχει επίσης το δικό της στιλ και παίζει πάντα για τη νίκη. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας»

Τελευταία προπόνηση στην Αλικαρνασσό

Αναφορικά με την προετοιμασία της Παναχαϊκής, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/3) με προπόνηση στο γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό χωρίς κάποιο απρόοπτο. Μάλιστα οι «κοκκινόμαυροι» ευχαρίστησαν τους Κρητικούς για την παραχώρηση του γηπέδου:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδοτος» για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και την παραχώρηση του γηπέδου της Αλικαρνασσού για τις ανάγκες προπόνησης των «κοκκινόμαυρων».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep