Δεν... καταλαβαίνει από έδρες

Η εντυπωσιακή ισορροπία της Παναχαϊκής στις επιδόσεις εντός και εκτός έδρας.

 

[googlead][/googlead]

Αλλο οι προσδοκίες, άλλο ο καθρέπτης του αγωνιστικού χώρου. Αλλο να ευαγγελίζεσαι τη δημιουργία μίας ομάδας που θα παίζει παντού για τη νίκη, άλλο να το δείχνει με την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο.

Η Παναχαϊκή στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς φανταχτερό ρόστερ, δίχως μεγάλα λόγια, είναι αποδεδειγμένα μία ομάδα που «ζητάει» το «τρίποντο» σε κάθε ματς, σε κάθε γήπεδο. Δεν... καταλαβαίνει από έδρες και αυτό προφανώς πιστώνεται στον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και το τιμ του.

Είναι, άλλωστε, εντυπωσιακή η ισορροπία στις επιδόσεις της ομάδας εντός και εκτός έδρας. Εχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα στην Αγυιά με τέρματα 12-4 και ακριβώς ίδια αποτελέσματα εκτός έδρας με τέρματα 13-4 (έστω κι αν συνυπολογίζεται και το 0-3 α.α. επί του Αχαρναϊκού).

Μάλιστα, είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα που έχει κερδίσει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (1-2), την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (1-2) και η δεύτερη που τα κατάφερε στα Τρίκαλα (0-1), μετά τον πρωτοπόρο Αρη. Κι ας προερχόταν από το σοκ της εντός έδρας ήττας με Αιγινιακό.

Εχει πανηγυρίσει ακόμη διπλά στην Καλλιθέα (0-3) και στην Αρτα (0-1 την ΑΕ Καραϊσκάκης), ενώ δεν ηττήθηκε σε Σπάρτη (0-0) και Καλαμαριά (0-0 παίζοντας από το 8' με 10 παίκτες). Η μοναδική ήττα μακριά από την Αγυιά καταγράφηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) σε παιχνίδι που οι Αχαιοί προηγήθηκαν κόντρα στον Αρη.

Κατόπιν αυτών είναι λογικό να διεκδικεί άνοδο. Κι ας μην έθεσε εκεί τον πήχη στην αρχή της περιόδου.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 02:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep