Φωτάκης in, Βασιλείου out

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Παναχαϊκής για τα Τρίκαλα ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιώργος Φωτάκης, ενώ αντίθετα έμεινε εκτός ο Στέλιος Βασιλείου.

[googlead][/googlead]

Αρχηγού παρόντος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες η Παναχαϊκή. Ο πολύπειρος Γιώργος Φωτάκης, που μέχρι και την Πέμπτη (22/2) περιοριζόταν σε ατομικό πρόγραμμα, συμπεριλήφθηκε τελικά στην 20αδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα (24/2, 15:00, ΕΡΤ3).

Αντίθετα, ο Στέλιος Βασιλείου -ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις μία μέρα πριν από την ανακοίνωση της αποστολής- έμεινε τελικά εκτός.

Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αιγινιακό επιστρέφει από τραυματισμό ο Λουμπαρδέας, αντικαθιστά τον Βασιλείου ο σέντερ φορ Αντωνακόπουλος, ενώ δεν βρίσκεται στην 20αδα ο Μουστακόπουλος.

Από κει και πέρα εκτός έμειναν και οι λαβωμένοι Αργυρόπουλος, Μπούτιβας, Μπιτσάκος και Αγουρίδης (ίωση ο τελευταίος), αλλά και ο Κυνηγόπουλος.

Επίσης, θα ενισχύσουν την Κ20 οι Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος και Μαστραντωνάκης.

Αναλυτικά η 20αδα που επέλεξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος,  Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Πλέγας, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (23/2) στην Αγυιά και η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα για τα Τρίκαλα με επικεφαλής τον Τάκη Κυριακόπουλο.

Ζητούμενο για την Παναχαϊκή είναι να δείξει το γνωστό ανταγωνιστικό της πρόσωπο (είναι η μοναδική ομάδα με νίκες στις έδρες του ΟΦΗ και της Αναγέννησης Καρδίτσας).

Υστερα από ένα «τρίποντο» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (0-0 εκτός με Σπάρτη, 1-1 εντός με Πανσερραϊκό, 1-2 νίκη στην Καρδίτσα, 0-1 ήττα από Αιγινιακό) οι Αχαιοί υποχώρησαν στην τρίτη θέση και καλούνται να δείξουν χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα που δεν κρύβει ότι επιζητά αντεπίθεση ανόδου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep