Για νέο πάρτι στην Αγυιά

Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι έμειναν εκτός από την αποστολή της Παναχαϊκής για το ματς με τον Αιγινιακό στην Αγυιά.

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που άλωσε την Καρδίτσα και τώρα επιδιώκει να επιστρέψει και στα εντός έδρας πάρτι διατηρώντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης. Μετά την άσχημη (ως προς το αποτέλεσμα) παρένθεση με τον Πανσερραϊκό στην Αγυιά (1-1) οι Αχαιοί θέλουν να νικήσουν στο κάστρο τους τον Αιγινιακό το Σάββατο 17/2 (15:00).

Στην αποστολή της ομάδας επιστρέφουν οι Φουρλάνος και Στεργίδης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ αντίθετα προέρχονται από εβδομάδα προβλημάτων οι Λουμπαρδέας και Αργυρόπουλος με συνέπεια να μην συμπεριληφθούν σις επιλογές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου (όπως και ο προερχόμενος από χειρουργείο Μπιτσάκος). Σε σχέση με την 20αδα που ταξίδεψε στην Καρδίτσα είναι εκτός και ο Κυνηγόπουλος, καθώς επίσης και οι Αγουρίδης, Αντωνακόπουλος και Μαστραντωνάκης.

Παράλληλα, οι Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος και Μπούτιβας συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ετσι την 20αδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ματς με τον Αιγινιακό απαρτίζουν οι: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Πλέγας, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Η αποστολή θα αποσυρθεί το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) στο ξενοδοχείο «Τζάκι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep