Φανέλα αλληλεγγύης (photos)

Σε δημοπρασία στο «charity idols» η φανέλα του αρχηγού της Παναχαϊκής Γιώργου Φωτάκη προς ενίσχυση του φίλου τού Αρη, Γιώργου Ιωαννίδη.

[googlead][/googlead]

Εκτός από τις αρετές που ξεδιπλώνει στο χορτάρι, η Παναχαϊκή έχει δείξει ευαισθησία και αλληλεγγύη εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελευταίο παράδειγμα η πρωτοβουλία της να προσφέρει μία φανέλα του αρχηγού Γιώργου Φωτάκη, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας, για δημοπρασία στο Charity Idols προς ενίσχυση τού φίλου τού Άρη Γιώργου Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Πρωτοβουλία ευαισθησίας και αλληλεγγύης από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols διοργανώνουν δημοπρασία για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, μια φανέλα του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Φωτάκη, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, δημοπρατείται ήδη στο διαδίκτυο και τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα διατεθούν στο νεαρό φίλαθλο του Αρη, Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μέχρι την Δευτέρα 8/1/2018, η φανέλα του Γιώργου Φωτάκη θα είναι online για διαδικτυακά «χτυπήματα» και τα έσοδα από αυτή την ενέργεια θα διατεθούν στον συνάνθρωπο μας που τα έχει ανάγκη.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορούν όλοι να πάρουν μέρος και να κάνουν δική τους την συλλεκτική εμφάνιση, με αρχική τιμή τα 60 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι και όχι μόνο, επιθυμούν να διεκδικήσουν την «κοκκινόμαυρη» φανέλα του αρχηγού της Παναχαϊκής Γιώργου Φωτάκη μπορούν να το κάνουν πατώντας το παρακάτω

link: https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1141».

 

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep