Ευχές σε Σάμαρη

Η Παναχαϊκή ευχήθηκε στον Πατρινό Ανδρέα Σάμαρη για τη γέννηση της κόρης του.

[googlead][/googlead]

Λίγες μέρες πριν από τη δύση του 2017 έφτασε ο... πελαργός για την οικογένεια του Ανδρέα Σάμαρη και η ΠΑΕ Παναχαϊκή έσπευσε να ευχηθεί στον Πατρινό άλλοτε παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβασε η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του πρώην «κοκκινόμαυρου» άσσου, και νυν ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα Ανδρέα Σάμαρη ήταν η περασμένη Παρασκευή.

Η σύζυγος του Εύα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε να προσθέσει ακόμα περισσότερη πληρότητα και ευτυχία στη ζωή του πατρινού διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε τη χαρά του στο instagram. «Χθες ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου! Η πριγκίπισσα έφτασε! 29-12-2017» έγραψε χαρακτηριστικά, διανθίζοντας τις λέξεις του με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εύχονται στον Ανδρέα Σάμαρη και τη σύζυγο του να χαίρονται την κορούλα τους, να είναι πάντα γερή, καλότυχη και να την δουν όπως επιθυμούν!».

Να σημειωθεί ότι Ανδρέας Σάμαρης έχει συνυπάρξει στην Εθνική Ελλάδας με τον σημερινό τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και συνδέονται με δεσμούς φιλίας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 31 Δεκέμβριος 2017 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep