Βασικός ο Μασούρας

Ο Νίκος Μασούρας ήταν βασικός στο 2-2 της Εθνικής Παίδων με την Κ17 του Ατρομήτου.

[googlead][/googlead]

Αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων είχε ο μέσος της Παναχαϊκής, Νίκος Μασούρας την Τετάρτη (13/12). Το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα αντιμετώπισε στον Άγιο Κοσμά την Κ17 του Ατρομήτου και ο ποδοσφαιριστής των Αχαιών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2. Η Εθνική Παίδων ισοφάρισε αρχικά με τον Σεμερτζάκη (35') και στο 46' με τον Τζίμα.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ταλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Σεμερτζάκης, Μουτζούρης, Αλεξανδρόπουλος, Γραβάς, Αθανασακόπουλος, Πινακάς, Πατρινός, Μασούρας. Έπαιξαν και οι: Μανδάς, Βενετικίδης, Καραγιάννης, Γλυνός, Αθανασίου, Γροσδής, Τζίμας, Μανίσογλου, Μουρουδής, Τσιλιγγίρης.

Η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» για το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο συνεχίστηκε την Τετάρτη (13/12) και εκτός πλάνων του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν ο Αγουρίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στηρίζει την «Κιβωτό Αγάπης»

Η ΠΑΕ, τέλος, ενημέρωσε για την προ ημερών επίσκεψή της στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με σκοπό τη στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης». Αναλυτικά:

«Το κοινωνικό πρόσωπο της Παναχαϊκής, μέσω μιας εκδήλωσης με φιλανθρωπικό σκοπό, εκφράστηκε πριν από λίγες ημέρες στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη κοινωνική εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η εταιρία Maraboo by D.N.Gean σε κεντρικό πολυχώρο της Πάτρας.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής έδωσε το παρόν στην πολύ όμορφη βραδιά, με σκοπό την οικονομική στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης». Η εκδήλωση που οργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είχε έντονο άρωμα αθλητισμού, καθώς μαζί με την ομάδα της Παναχαϊκής, επίσημη προσκεκλημένη ήταν και η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep