"Προσευχόμαστε για τον Σπύρο"

Η ανακοίνωση συμπαράστασης της Παναχαϊκής για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Σπύρο Αβράμη που δίνει μάχη για τη ζωή του.

[googlead][/googlead]

"Προσευχόμαστε όλοι για τον Σπύρο" τιτλοφορείται η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον 29χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Αβράμη που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

"Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή  1891, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον ποδοσφαιριστή Σπύρο Αβράμη που αυτές τις κρίσιμες ώρες δίνει μάχη για τη ζωή του. Ευχόμαστε όλοι να έχει ταχεία ανάρρωση και ότι καλύτερο για αυτόν" αναφέρουν οι Αχαιοί.

Η περιπέτεια του 29χρονου ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Πάτραι και της Νάπολης Πατρών (beach soccer) άρχισε το περασμένο Σάββατο 4/11. Ενιωσε αδιαθεσία και είχε υψηλό πυρετό πριν από το παιχνίδι του ΑΠΣ Πάτραι. Επισκέφτηκε μάλιστα το νοσοκομείο, αλλά δεν διαγνώστηκε κάτι σοβαρό με συνέπεια να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο πυρετός, όμως, ανέβαινε και το πρωί της Δευτέρας 6/11 εισήχθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό του Ρίου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδερφού

Ενδεικτικό της αγωνίας των συγγενικών προσώπων είναι το μήνυμα που ανέβασε ο αδερφός του στο Facebook:

«Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απ' έξω και σε χειροκροτάμε, γιατί κάνεις καλό παιχνίδι.

Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δώστα όλα παιχταρά μου, είναι δικό σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα.

Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής! Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδελφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’ αγαπάω Αδερφέ μου».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep