"Ξεμπούκωσε" το 2017!

Ο Κώστας Αποστολόπουλος έχει πετύχει όλα τα γκολ της επαγγελματικής του καριέρας μέσα στο 2017 με αγαπημένο... στόχο την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Το 2017 είναι η χρονιά του... ξεμπουκώματος για τον Κώστα Αποστολόπουλο. Ο επιθετικός της Παναχαϊκής (που έχει αρχίσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) έχει πετύχει όλα τα γκολ της επαγγελματικής του καριέρας μέσα στο τρέχον έτος.

Εφτασε συνολικά τα 9 τέρματα (όλα στη Football League) με αγαπημένο του... στόχο την Καλλιθέα. Τέσσερις φορές έχει σκοράρει απέναντι στους "κυανόλευκους".

Πριν από τα δύο γκολ που σημείωσε την Κυριακή 5/11 στο 0-3 της Παναχαϊκής στο "Ελ Πάσο" είχε δράσει απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα και ως παίκτης του ΑΟ Χανιά με τη διαφορά ότι δεν αρκούσε τότε η δική του προσπάθεια για να αποφευχθούν οι ήττες.

Και στις δύο περιπτώσεις μάλιστα η ομάδα του είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ, 3-1 (στις 22 Φεβρουαρίου 2017 για τη 17η αγωνιστική στο "Ελ Πάσο" και στις 11 Ιουνίου στα Περιβόλια για την 34η).

Με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά ο 24χρονος Αποστολόπουλος έδρασε επίσης κατά της Καλλονής (2 γκολ), του Αιγινιακού (2) και του Πανελευσινιακού (1).

Συνολικά δηλαδή είχε 7 γκολ ως παίκτης του κρητικού συλλόγου, αλλά κανένα δεν επιτεύχθηκε με κεφαλιά ή με εκτέλεση φάουλ, όπως τα δύο που σημείωσε στο 0-3 επί της Καλλιθέας την Κυριακή 5/11.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep