«Μας βγήκαν όσα σχεδιάσαμε»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Στην αποτελεσματικότητα του πλάνου της Παναχαϊκής κόντρα στα Τρίκαλα στάθηκε ο τεχνικός της, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

[googlead][/googlead]

Το καπέλο στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο εφάρμοσαν τις εντολές του κόντρα στα Τρίκαλα έβγαλε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, τόνισε πως αυτά που σχεδίαζε αυτός και οι συνεργάτες του βγήκαν στον μέγιστο βαθμό και αφιέρωσε τη νίκη στην Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης της ΠΑΕ Αμαλία Γουδέβενου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται μακριά από την καθημερινότητα της ομάδας. Αναλυτικά:

Αρχικά στάθηκε στην αξία του αντιπάλου: «Από την πρώτη αγωνιστική δεν υπάρχει «κυνηγός» ή πρωταθλητής. Υπάρχουν άλλες 33 αγωνιστικές οπότε όλα μπορούν να γίνουν. Τα Τρίκαλα θα έχουν μία εξαιρετική πορεία και θα το δείτε αυτό. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν διακρίνεται μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Του εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζει με την δουλειά του».

Στην συνέχεια έκανε "ανάλυση" του αγώνα: « Όσον αφορά το παιχνίδι, πολλές φορές σχεδιάζουμε πράγματα, άλλες φορές μας πετυχαίνουν, άλλες όχι. Η διαφορά σήμερα ήταν στο γεγονός ότι αυτά που σχεδιάσαμε μας βγήκαν σχεδόν στο 100%. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Είχαμε ως προτεραιότητα να μην κινδυνεύσουμε και να μην δεχτούμε γκολ, θέλαμε να πάμε το παιχνίδι ως τέλος, φρεσκάραμε την 11αδα και πλην του Μουστακόπουλου οι υπόλοιποι παίκτες ήταν από την περσινή ομάδα. Η ομάδα έχει συνοχή, έχει χημεία. Όλοι ήταν εξαιρετικοί και θέλω να τους πω πολλά συγχαρητήρια. Έδειξαν μυαλό, πνευματική διαύγεια που χρειάζονται σε τέτοια ματς. Έχουμε καλή ομάδα και κάθε βδομάδα θέλουμε να προσπαθούμε για τη νίκη με εμφάνιση ανάλογη της σημερινής. Κερδίσαμε και δίκαια πιστεύω».

Τέλος έκανε μια ειδική αφιέρωση: «Αφιερώνουμε τη νίκη μας στην Αμαλίτσα, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό και εύχομαι να είναι σύντομα κοντά μας».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep