Η υπόσχεση του Οφρυδόπουλου

Η εμπιστοσύνη στο ρόστερ και η υπόσχεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στους φίλους της Παναχαϊκής.

[googlead][/googlead]

Η εκκίνηση της Παναχαϊκής στη Football League είναι προγραμματισμένη στις 30/10 κόντρα στα Τρίκαλα στο γήπεδο της Αγυιάς (3 μ.μ.) και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έστειλε μήνυμα εμπιστοσύνης στο ρόστερ.

Παράλληλα, ο κόουτς των Αχαιών υποσχέθηκε στον κόσμο ότι "...θα παρακολουθήσει μία ομάδα η οποία προσπαθεί και αγωνίζεται πάντα για τη νίκη".

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Παναχαϊκής:

"Σήμερα (30/10) ξεκινάμε τον αγωνιστικό μας μαραθώνιο. Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα και ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Αντίπαλος μας είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες και πλέον ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Ο  Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος καθοδηγείται από έναν εξαιρετικό  και ανερχόμενο προπονητή, το Σωτήρη  Αντωνίου.

Εμείς είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτόν τον σπουδαίο αγώνα και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το «δεξί» το πρωτάθλημα.

Αγωνιζόμαστε μέσα στο σπίτι μας και διαθέτουμε παίκτες που θα μας δώσουν και ποιότητα και φρεσκάδα, κυρίως μετά τον αγώνα του κυπέλλου. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές που είναι οι κατάλληλοι για τις συνθήκες του σημερινού αγώνα.

Σήμερα περιμένουμε στην Αγυιά όλους τους οπαδούς και τους φίλους της ομάδας μας να είναι κοντά μας. Εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα παρακολουθήσουν μια ομάδα η οποία προσπαθεί και αγωνίζεται πάντα για τη νίκη".

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep