«Επιπολαιότητα και λάθος επιλογές»

Τι πρέπει να διορθώσει η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

[googlead][/googlead]

Μετά το 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στάθηκε στην επιπολαιότητα των παικτών του στην τελική προσπάθεια και στις λάθος επιλογές. Όπως ανέφερε, αυτά πρέπει να διορθώσουν ενόψει πρωταθλήματος οι Αχαιοί:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Άρτας για τη φιλοξενία και στον μικρό χρόνο που προετοιμαζονται έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Σήμερα μπήκαμε από την αρχή πολύ καλύτερα στον αγώνα σε σχέση με τη Σπάρτη. Πήραμε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία την οποία είχαμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Είχαμε δοκάρι, δύο τετ α τετ, δύο τρεις πολύ καλές στιγμές από κεφαλιές από στατικές φάσεις και άλλες ευκαιρίες και αρκετές προϋποθέσεις για γκολ.

Κινδυνεύσαμε από επιπολαιότητα και λάθος επιλογές δικές μας. Αυτά τα δύο είναι απαραίτητο να τα βελτιώσουμε για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Προπόνηση, συγκέντρωση, περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μετουσιώνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο σε νίκες σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο που η μία ευκαιρία κρίνει πολλές φορές τον αγώνα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep