Η αποστολή για Άρτα

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (11/10) στην Άρτα για το φιλικό της Παναχαϊκής με την ΑΕ Καραϊσκάκης

[googlead][/googlead]

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για την φιλική αναμέτρησης της Τετάρτης (11/10) κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα. Οι απουσίες δεν λείπουν για τους Αχαιούς μιας και οι Σούλης, Μπουτζίκος, αλλά και οι Φωτάκης, Ελευθεριάδης (για λόγους ξεκούρασης) θα μείνουν στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αποστολή του φιλικού αγώνα: «Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό φιλικό αγώνα στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης (ώρα 16.30). Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Βρονταράς, Μπαμπούνης, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Σωτηράκος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Στεργίδης, Αντωνακόπουλος, Γκέσιος, Σπανός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μωραΐτης, Πολυχρόνης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης καθώς και οι Σούλης (τραυματίας), Μπουτζίκος (ίωση) ενώ δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή οι Φωτάκης και Ελευθεριάδης που ο προπονητής προτίμησε να τους ξεκουράσει. Η αποστολή της Παναχαϊκής με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο θα αναχωρήσει για την Άρτα αύριο Τετάρτη στις 12.45».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep