Η ψυχοσύνθεση της Παναχαϊκής

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναφέρθηκε στον στόχο της Παναχαϊκής την φετινή αγωνιστική περίοδο.

[googlead][/googlead]

Μια ομάδα που θα βάλει στο… dna της τις νίκες ανεξαρτήτου αντιπάλου θέλει να δημιουργήσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο τεχνικός της Παναχαϊκής μετά το τέλος του φιλικού με την Σπάρτη: «Η Παναχαϊκή είναι μια καινούρια ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα έχει στην ψυχοσύνθεσή της να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα αντιπάλου. Από κει και πέρα θα δούμε που θα μας βγάλει». 

Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές λάθος πάσες, χάσαμε πολλές μονομαχίες, επιθετικά δεν λειτουργήσαμε καθόλου σωστά. Γενικότερα η Σπάρτη ήταν πολύ καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Εμείς ήμασταν σε παθητικό ρόλο. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο δύσκολα ημίχρονα που είχαμε στην μέχρι τώρα προετοιμασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Κατοχή της μπάλας, τρεξίματα και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά το οξύμωρο ήταν ότι δεν δεχτήκαμε γκολ στο κακό μας ημίχρονο και το δεχθήκαμε στο καλό. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Συνολικά αν δούμε το ματς η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο κατά την προσωπική μου γνώμη. Βγάλαμε και οι δύο ομάδες τα συμπεράσματά μας λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και στην Σπάρτη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 09:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep