Τηλεοπτικό με ΑΕΚ

Το φιλικό της Πέμπτης (05/10) μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΚ θα καλυφθεί από το Novasports.

[googlead][/googlead]

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει η φιλική αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ που θα γίνει την Πέμπτη (05/10, 19:00) στο γήπεδο της Αγυιάς. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα καλυφθεί από το Novasports1 και, όπως ανέφεραν οι Αχαιοί, ρόλο στην απόφαση του συνδρομητικού καναλιού έπαιξαν οι εικόνες του σχεδόν γεμάτου γηπέδου στα ματς με Παναθηναϊκό και την Εθνική του 2004.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORTS1HD θα μεταδοθεί ο αυριανός σπουδαίος φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και της πρωτοπόρου στην Super League ΑΕΚ. Το συνδρομητικό κανάλι εκτιμώντας το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το αυριανό παιχνίδι αποφάσισε να το μεταδώσει τηλεοπτικά δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην γεμάτη εικόνα που παρουσιάζει η Αγυιά στις αναμετρήσεις της Παναχαϊκής.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην απόφαση της NOVA έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι εικόνες από τις περσινές μεταδόσεις στου αγώνες με Παναθηναϊκό και την Εθνική του 2004 αφού τα πλάνα του σχεδόν γεμάτου γηπέδου είχαν κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Όπως είναι ήδη γνωστό ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep