Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμπορικό κέντρο Panaxaiki FC

Η Παναχαϊκή θα προχωρήσει στην δημιουργία εμπορικού κέντρου δίπλα στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή θα προχωρήσει στην δημιουργία εμπορικού κέντρου δίπλα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο η αλλαγή δόμησης στην Αγυιά και πλέον η διοίκηση της Παναχαϊκής μπορεί να δημιουργήσει εκεί καταστήματα και χώρους στάθμευσης.

Σύγχρονο στάδιο που θα μπορεί να αποφέρει πολλαπλά έσοδα στην Παναχαϊκή αναμένεται να γίνει το γήπεδο της Αγυιά μετά την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αλλαγή χρήσης των όρων δόμησης στην περιοχή του γηπέδου. Την Μεγάλη Τετάρτη "πέρασε" η τροποποίηση του υπ' αριθμ. 358/ΑΑΠ/30-12-2011 ΦΕΚ έγκρισης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Πατρέων και απομένει η οριστική απόφαση που λαμβάνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Στο οικοδομικό τετράγωνο προβλέπεται η ανέγερση εμπορικού κέντρου, την εκμετάλλευση του οποίου θα έχει η Παναχαϊκή Γ.Ε., προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της, καθώς και η κατασκευή πάρκινγκ 300 θέσεων, που, όπως επισημάνθηκε, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες εκατοντάδων δημοτών.

Εκκρεμεί, πάντως, η αίτηση της Παναχαϊκή Γ.Ε. που έχει ήδη κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Πατρών για άρση της απαλλοτρίωσης του χώρου, με συνέπεια, αν αυτή γίνει δεκτή, να απειλείται η πλήρης ανοικοδόμηση του επίμαχου οικοδομικού τετραγώνου (1446), ακόμη και με την ανέγερση σ' αυτό 45 πολυκατοικιών!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep