«Βγείτε από το καβούκι σας»

Ο Ποτής Τσιριμπής με δήλωσή του στο flnews έκανε λόγο για δικαίωση και βέβαιη παραμονή της Παναχαϊκής στη Football League.

Δεδομένη θεωρεί την παραμονή της Παναχαϊκής στη Football League ο Ποτής Τσιριμπής. Ο πρώην πρόεδρος των Αχαιών, που έδωσε το «παρών» στο συμβούλιο της διοργανώτριας, σε δήλωσή του στο flnews έκανε λόγο για δικαίωση και έστειλε μήνυμα σε αυτούς που θέλουν να πληρώσουν, ότι «δυστυχώς για εσάς, θα σας τη δώσω στη Β’ Εθνική, γιατί αυτό που αγαπάς πρέπει και να το πληρώνεις».

Αναλυτικά ο Τσιριμπής δήλωσε στο flnews:

«Όλα αυτά που έλεγε ο τέως πρόεδρος της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής, που μεθοδευμένα στην πόλη της Πάτρας φαινόταν σαν ψεύτης και μυθομανής, βγήκαν στη φόρα και δικαιώθηκε. Ούτε -12 υπάρχει, ούτε αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα υπάρχει, και επειδή δεν θέλω να αναφερθώ προς σεβασμό στον Πανελευσινιακό, εκεί κάτι υπήρχε.

Κύριοι της Πάτρας σας διαβεβαιώνω για το εξής: Επειδή ξέρετε μόνο να λέτε χωρίς να κάνετε, η Παναχαϊκή και να μείνει στη Β’ Εθνική, εσείς που την αγαπάτε τόσο πολύ και είστε αποφασισμένοι να πληρώσετε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, ήρθε η στιγμή να βγείτε από το καβούκι σας με πράξεις και όχι με λόγια. Εγώ έκανα το παν για να κρατήσω την ομάδα στη Β’ Εθνική με νομιμότητα και ηθική όπως το είχα πει από την αρχή.

Ούτε είμαι εμπλεκόμενος σε στοιχήματα, ούτε με δική μου υπαιτιότητα η ομάδα δεν έπαιζε δύο μήνες. Ευχαριστώ τον Θεό που για άλλη μία φορά δείχνει ότι όταν δουλεύεις και εκτιμάς κάτι στο τέλος δικαιώνεσαι. Καλή επιτυχία σε σας που αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα της Παναχαϊκής, αλλά δυστυχώς για εσάς θα σας τη δώσω στη Β’ εθνική, γιατί αυτό που αγαπάς πρέπει και να το πληρώνεις.

Μετά τιμής,
ο πρώην πρόεδρος Παναχαϊκής
Ποτής Τσιριμπής
Υ.Γ.: Καμία Ζάκυνθος δεν μπλόκαρε την επικύρωση της βαθμολογίας, γιατί δεν ήταν παρούσα στο συμβούλιο».

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούλιος 2016 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep