«Καλή ευκαιρία η Γ’ Εθνική»

Ευκαιρία αποτελεί η Γ’ Εθνική της νέας σεζόν για την Παναχαϊκή, σύμφωνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Τη δυνατότητα να ανακάμψει έχει η Παναχαϊκή μέσω της Γ’ Εθνικής, όπως τόνισε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στη διοίκηση της ΠΓΕ, ίσως και την προεδρία. Ο Αχαιός πολιτευτής και γιατρός μίλησε στην εφημερίδα «Match» για το πλάνο του για την Παναχαϊκή, ενόψει των εκλογών της ερασιτεχνικής στις 10 Ιουλίου, τονίζοντας πως η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα κοινά του συλλόγου;

«Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από την αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη γενικότερα. Πρέπει να ανακάμψει η Παναχαϊκή Γ.Ε. σε όλα τα μέτωπα και τα τμήματα που έχει, με πρώτο και καλύτερο το ποδοσφαιρικό. Τίποτα δεν είναι εύκολο, θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, το ξέρω και το ξέρουμε όλοι που έχουμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με τα κοινά και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Το ποδόσφαιρο είναι η βιτρίνα. Εκεί λογικά θα δοθεί το μεγαλύτερο βάρος;

«Η ομάδα έχει απαξιωθεί, αλλά παραμένει πάντα ένα ποδοσφαιρικό στολίδι και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε για να σταθεί και πάλι στα πόδια της με υγεία και σταθερά να επιστρέψει εκεί που αξίζει να είναι, στην Α’ εθνική. Να παίζει και καλό ποδόσφαιρο και να την χαίρονται και πάλι όλοι οι πατρινοί».

Ωραία είναι τα λόγια, αλλά στην πράξη τι γίνεται;

«Φαίνεται να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία η Γ’ εθνική της νέας περιόδου και με μηδενισμό των χρεών από το παρελθόν. Με καλό σχεδιασμό αρχικά από δικής μας πλευράς ως διαχειριστές της κατάστασης, μπορούμε να προσελκύσουμε αργότερα έναν καλό επενδυτή, που πάντα σε αγαστή συνεργασία με την ερασιτεχνική, την μάνα –αυτό είναι το «μυστικό»- να βάλει την ομάδα για τα καλά σε μια σταθερά ανοδική πορεία κι αυτό θα επιδιώξουμε».

Τα χρέη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής πως θα τα αντιμετωπίσετε;

«Τα χρέη, μη τρομάζει κανείς, είναι διαχειρίσιμα. Υπάρχει σχέδιο που δεν είναι του παρόντος όμως, έτσι ώστε μέσα από διάφορα έσοδα (αξιοποίηση υποδομών, χορηγίες, γηπεδικές εγκαταστάσεις κ.α.) να επανέλθει ο σύλλογος σε οικονομική ισορροπία. Πρέπει όμως από δω και πέρα να βοηθήσουν όλοι οι συμπολίτες μας αυτό το νέο εγχείρημα που θα γίνει, θα είναι εγχείρημα ουσιαστικά όλων και όχι μόνο του δ.σ. που θα προκύψει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep