Ξέσπασμα Λαμπρόπουλου

Ο μεσοαμυντικός, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, ξέσπασε αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του.

Ένας από τους παίκτες που είχαν θέση βασικού εφέτος στην Παναχαϊκή μέχρι να τραυματιστεί (στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα) ήταν ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος. Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα «Match» και ξέσπασε για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το χτύπημά του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τραυματίστηκα σε παιχνίδι της ομάδας και μάλιστα αρκετά σοβαρά, βλέπω όμως και ειδικά από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, ότι δεν ασχολούνται με το πρόβλημά μου, λες και δεν τους αφορά, δεν αφορά την Παναχαϊκή. Αναγνωρίζω ότι ο κ. Τσιριμπής έτρεχε συνεχώς για πολλά και διάφορα προβλήματα της ομάδας, μήπως και την έσωζε, όμως κι εγώ είμαι μέλος αυτής της Παναχαϊκής και νιώθω πλέον ότι με έχουν εγκαταλείψει, με έχουν αφήσει στην τύχη μου.

Τα χρήματα που μου χρωστάνε τα αφήνω, και ούτε σε προσφυγή πρόκειται να προχωρήσω γι’ αυτά, δεν θα (ξανά)κάνω το ίδιο όπως στο παρελθόν, γιατί εγώ είμαι περισσότερο Παναχαϊκιώτης από κάποιους άλλους που βγαίνουν και το λένε. Δεν θα έπρεπε όμως κάποιος άνθρωπος να είναι δίπλα μου; Να δει πως προχωράει το στάδιο της αποθεραπείας; Ταλαιπωρούμαι εδώ και καιρό και είμαι μόνος μου. Ανεβοκατεβαίνω στην Αθήνα για θεραπείες και κανείς δεν ρωτάει ποιος πληρώνει και αν έχω τα χρήματα για όλα αυτά. Δεν νομίζω ότι μου αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά κι αυτό είναι που με στενοχωρεί περισσότερο.

Προτεραιότητά μου είναι η Παναχαϊκή. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιμένω για πάντα τις εξελίξεις. Ζω από το ποδόσφαιρο, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κοιτάξω μπροστά, η ζωή άλλωστε συνεχίζεται. Πρέπει να δείξουν πρώτα οι ίδιοι ότι με θέλουν, να νιώσω τη ζεστασιά τους που δεν έχω σήμερα κι όλα γίνονται».

Last modified onΣάββατο, 18 Ιούνιος 2016 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep