«Ανήκει στη Super League»

Η Παναχαϊκή τελείωσε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και τώρα... δίνει τον αγώνα της μέσα στις αίθουσες των γραφείων... Η Παναχαϊκή τελείωσε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο και τώρα... δίνει τον αγώνα της μέσα στις αίθουσες των γραφείων...

Ο Ανδρέας Λαυδαριάς στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την ιστορία της Παναχαϊκής που δεν νοείται να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Ο βοηθός του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της Παναχαϊκής, Ανδρέας Λαυδαριάς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Καλλιθέα με 4-2. Όπως ανέφερε:

«Παρότι είχαμε τόσα προβλήματα μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Είχαμε και κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις τελειώσουμε. Από εκεί και πέρα στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα με τα γνωστά προβλήματα - λίγοι ποδοσφαιριστές, πολλοί τραυματισμοί – δέχθηκε δύο γκολ και χάθηκε το παιχνίδι. Από την άλλη αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έφτασαν την ομάδα μέχρι εδώ με αυτό τον τρόπο και άντεξαν αγωνιστικά.

Θεωρούμε ότι στην ιστορία της Παναχαϊκής αξίζουν οι επαγγελματικές κατηγορίες και ακόμη δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για το αν θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτές. Δεν νοείται αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, αλλά θα πρέπει να είναι στην Super League».  

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep