Ετοιμοπόλεμοι... 12

Με δύο τραυματίες στον πάγκο η Παναχαϊκή στο Μενίδι.

Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών διανύει η Παναχαϊκή από τότε που το ρόστερ συρρικνώθηκε. Η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί εν όψει του εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό (05/05, 16:00), οπότε στόχος είναι η κατάκτηση έστω της ισοπαλίας. Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών και το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι στον πάγκο θα είναι οι τραυματίες Παπανικολάου, Πέδρο.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος έβγαλε το μισό πρόγραμμα της Τετάρτης (04/05) και θα δοκιμάσει στο ζέσταμα, ώστε να διαπιστωθεί αν θα πάρει φανέλα βασικού. Σε ό,τι αφορά στον Πέδρο, είναι προγραμματισμένη η έλευσή του στη χώρα μας το βράδυ, οπότε θα είναι αναπληρωματικός, αλλά μόνο για να χρησιμοποιηθεί για καθυστερήσεις, κάτι που ισχύει και για τον Παπανικολάου. Μόνος υγιής αναπληρωματικός, λοιπόν, θα είναι ο Βορύλλας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Στάθης Ρόκας. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από τους: Στρέζο, Βορύλλα, Χαρτσιά, Ρουμπάτο, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνη, Μητρόπουλο, Μουκίδη, Σαμπατάκο, Τρίγκα, Πέδρο, Γ. Λαμπρόπουλο, Παπανικολάου.

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep