Αποχώρησε ο φυσικοθεραπευτής

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής αποτελεί ο Ανδρέας Νικολάτος, μετά από δύο χρόνια.

Δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως φυσικοθεραπευτής στην Παναχαϊκή ο Ανδρέας Νικολάτος. Όπως ενημέρωσε με μήνυμά του μέσω της σελίδας του στο facebook, μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχωρεί από τους «κοκκινόμαυρους», ευχόμενος καλή επιτυχία στους παίκτες για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Νικολάτος έγραψε:

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην «Πανάχα» έφτασε η ώρα του «αντίο». Η αλήθεια είναι πως έκανα όνειρα για να μείνω πολύ, όσο αντέξω, να δίνω όλο μου το είναι για τα παιδιά μας, τους παίκτες μας. Όταν όμως έχεις μάθει να είσαι περήφανος και εγωιστής με τη δουλειά σου, να μην συμβιβάζεσαι, τότε με ψηλά το κεφάλι αποχωρείς κι ας χάνεις πολλά.

Το να είμαι περήφανος με τη δουλειά μου και να μην δέχομαι από άλλους να μειώνουν αυτό που ξέρω ότι κάνω πολύ καλά το έμαθα από τον πατέρα μου, που αν τον είχα ακόμα κοντά μου θα μου έλεγε «καλά έκανες και σταμάτησες αγόρι μου». Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό πατέρα.

Κατά τ’ άλλα παιχταράδες μου φιλιά πολλά. Σας εύχομαι υγεία κι επιτυχία στον αγώνα σας. Να προσέχετε και να ξέρετε στεναχωριέμαι που δεν θα μπορώ να σας βοηθάω όπως προσπαθούσα τόσο καιρό. Να μην ξεχάσω… Αν γύριζε ο χρόνος, πάλι την «Πανάχα» θα υπηρετούσα!».

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 12:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep