Φουλάρει για την Αγυιά

Την Πέμπτη (7/4) αναμένεται να περάσει από έλεγχο το γήπεδο της Αγυιάς, προκειμένου η Παναχαϊκή να επιστρέψει στη φυσική της έδρα

Στη δράση επιστρέφει η Παναχαϊκή μετά από σχεδόν έναν μήνα, καθώς ορίστηκε το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή. Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα οριστούν και τα εξ αναβολής με ΑΟ Χανιά και Λαμία και οι Πατρινοί «τρέχουν» για να είναι έτοιμο το γήπεδο της Αγυιάς. Τις τελευταίες μέρες τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά. Ηδη η Παναχαϊκή υπέβαλε αίτημα στην επιτροπή ελέγχου γηπέδων της Football League, προκειμένου να γίνει ο έλεγχος την Πέμπτη (7/4). Ο βασικός στόχος είναι να πάρουν το «οκ» στην πυρασφάλεια και γι’ αυτό αναμένεται και άνθρωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να κάνει τη σχετική αυτοψία.

Στην Παναχαϊκή πάντως είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και πως την Παρασκευή (8/4) η επιτροπή θα έχει στείλει το πόρισμά της στη διοργανώτρια αρχή, η οποία με τη σειρά της θα μπορεί να ορίσει τα παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο της Αγυιάς. Σε περίπτωση που υπάρξουν νέες καθυστερήσεις, τότε η Παναχαϊκή δεν θα αγωνιστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, λόγω των οφειλών προς τον δήμο Πατρέων, αλλά θα ζητήσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο στην Κάτω Αχαγιά.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep