Καθοριστικό διήμερο

Κρίσιμο είναι το διήμερο για την Παναχαϊκή, καθώς θα αποφασιστεί το μέλλον της σε ΕΕΑ και Football League.

Την Πέμπτη το πρωί η διοίκηση της Παναχαϊκής, μαζί με τον Σπύρο Καλογιάννη, θα βρεθούν στην ΕΕΑ για να συζητηθεί το θέμα της εγγυητικής επιστολής των Πατρινών και τις πιθανές κυρώσεις. Την Παρασκευή θα εξεταστεί η εισήγηση περί υποβιβασμού της Παναχαϊκής που έκανε η ΕΕΑ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Πάντως, ο κίνδυνος του υποβιβασμού απομακρύνεται, καθώς δεν προβλέπεται από το πειθαρχικό δίκαιο τέτοια ποινή σε περίπτωση κατάρριψης της εγγυητικής επιστολής μιας ΠΑΕ. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ» η ΕΕΑ απειλεί τη διοργανώτρια με πρόστιμο 50 έως 300 χιλιάδων ευρώ αν δεν εφαρμόσει την οδηγία της για αποβολή των Αχαιών.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, θα καθορίσουν το μέλλον της Παναχαϊκής, την ώρα που ο Ηλίας Φυντάνης προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Δεν θα δοθεί κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο, αφού αναβλήθηκε το ματς με τον ΑΟ Χανιά, με τον Έλληνα τεχνικό να προσπαθεί να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Παράλληλα, περιμένει τους Χούσα και Χαρτσιά να επανέλθουν από τον τραυματισμό τους. Οσον αφορά τον Τρίγκα που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΛ, για την 27η αγωνιστική.

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep