Απαιτείται το απόλυτο

Η Παναχαϊκή μόνο με το απόλυτο εντός έδρας θα έχει ελπίδες παραμονής.

Το ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο της Παναχαϊκής συνδυάστηκε με ήττα (1-0) από τον Πανσερραϊκό. Ωστόσο, ο νέος προπονητής των «κοκκινόμαυρων» χαρακτήρισε πολύ ενθαρρυντική την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Μία ημέρα μετά τον αγώνα τόνισε ότι οι Πατρινοί είχαν την κατοχή και δεδομένων των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα, η απόδοση του έδωσε ελπίδα για καλύτερη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι απέναντι στον Πανσερραϊκό η Παναχαϊκή παρατάχθηκε με αρκετούς παίκτες σε νέες θέσεις. Όπως ο Ασίγκμπα στο δεξί άκρο, ο Παπανικολάου στο αριστερό, ο Τρίγκας στόπερ, ο Χούσα δεξί χαφ και ο Ρόκας σέντερ φορ. Βέβαια, για να έρθει η παραμονή οι Αχαιοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Εκτός των έξι πόντων που θα μαζέψει η ομάδα της Πάτρας απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη, θα φιλοξενήσει ΑΟΧ, Λαμία και Αγροτικό Αστέρα, ενώ θα δοκιμαστεί επτά φορές εκτός έδρας. Ένα πρόγραμμα δύσκολο στο οποίο απαιτούνται νίκες εντός για να διατηρηθούν ελπίδες παραμονής.

Τη Δευτέρα (07/03) ο Φυντάνης έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από την Τρίτη (08/03) θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει Ζακύνθου. Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του προσεχούς αντιπάλου στο «Ελ Πάσο». Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό διαθέσιμος θα είναι ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep