Επιβεβαίωση με Φυντάνη

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Ηλία Φυντάνη στην Παναχαϊκή.

Το flnews σας ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) για το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής να προσλάβει στον πάγκο τον Ηλία Φυντάνη και το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πλήρως. Μάλιστα, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι μετά την παραίτηση του Στάθη Σταθόπουλου πραγματοποιήθηκε ραντεβού στην Αθήνα μεταξύ της διοίκησης και του έμπειρου προπονητή και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η επιστροφή του στον πάγκο. 

Ο 54χρονος τεχνικός εργάστηκε τη σεζόν 2010-11 στους Αχαιούς (14-7-2), πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε ξανά στον πάγκο για 8 αγώνες (4-1-3) και η 3η του θητεία ήταν την αγωνιστική περίοδο 2013-14 (3-0-1). Το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι η πρόσληψή του, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (03/03), ώστε από την Παρασκευή (04/03) να πιάσει δουλειά.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση της αχαϊκής ομάδας προσπαθεί να καλύψει την εγγυητική επιστολή και από το περιβάλλον του Ποτή Τσιριμπή διαρρέει ότι το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί ακόμα και την Πέμπτη (03/03).

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep