«Συγκλονιστική προσπάθεια»

Ο Στάθης Σταθόπουλος ευχαρίστησε τους παίκτες του για τη συγκλονιστική προσπάθεια. Ρόκας: «Ήθελα να παγώσει ο χρόνος»

Με πόντο (2-2) στο Βόλο συνδύασε ο Στάθης Σταθόπουλος το ντεμπούτο του στον πάγκο της Παναχαϊκής. Όπως δήλωσε: «Δεν θέλω να πω κάτι για την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για την συγκλονιστική προσπάθεια και το πάθος που επέδειξαν στη σημερινή αναμετρηση.

Αξίζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες ο Στάθης (σ.σ. Ρόκας) που έπαιξε παρότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ωστόσο ήταν εκεί για να βοηθήσει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις. Επίσης ευχαριστώ τον τερματοφύλακά μας Χρήστο Βορύλλα που δέχθηκε να βοηθήσει και αυτός στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Στην συνέχεια της σεζόν, περιμένω τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας να καθοδηγήσουν τους νεότερους ώστε να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για τη συνέχεια».

«Να παγώσει ο χρόνος»

Ο Στάθης Ρόκας που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα ανέφερε:
«Ειναι από τις λίγες φορές που θέλω να πάω σε μία συνέντευξη τύπου και δεν είναι τυχαίο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε ενα δυσκολο αντίπαλο στο γήπεδο. Δίνουμε έναν αγώνα που θα βγούμε νικητές στο τέλος.

Στα 14 χρόνια της καριέρας μου ήταν η μοναδική φορά που ήθελα να παγώσει ο χρόνος και να μην τελειώσει το παιχνίδι. Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την υποδοχή. Τα συναισθήματα που ένιωσα δεν περιγράφονται. Μπορεί να λείπω από τον Βόλο αλλά θεωρώ πως είμαι ένα μικρό κομμάτι της ομάδας η οποία έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Είναι δύσκολο, αλλά θα σώσουμε την Παναχαϊκή. Δεν αξίζει σε ομάδες όπως η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός να βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση. Πολλά συγχαρητήρια στος συμπαίκτες μου και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Το αξίζουν!».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep