«Έμειναν 11 που τα δίνουν όλα»

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στο αβέβαιο μέλλον.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης παραδέχθηκε πως ούτε και ο ίδιος γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον και περιμένει την διοίκηση για να υπάρχει Παναχαϊκή και το 2016. Αναλυτικά ανέφερε:

«Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα κερδίζει αυτός που έχει και την λεπτομέρεια. Εμείς δεν την είχαμε και χάσαμε από δύο προσωπικές ενέργειες του Βάντερσον που έγιναν γκολ. Αυτά τα παιδιά έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουν μείνει 11 αλλά τα δίνουν όλα.

Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όμως η ομάδα, Ελπίζουμε να γίνει κάτι, ώστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, γιατί έτσι θεωρώ εγώ την Παναχαϊκή να σώσει την παρτίδα έστω και στο τέλος. Μακάρι το 2016 να βρει αλλιώς της Παναχαϊκή».

Υπάρχει κάποια ενημέρωση από την διοίκηση για το μέλλον της Παναχαϊκής;

«Δεν έχω κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους στο θέμα της ενημέρωσης. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Μετά την Τετάρτη έχω προγραμματίσει να δώσω ρεπό, αλλά κάποια από τα παιδιά μου είπαν πως θα φύγουν από σήμερα».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Νίκος Τρίγκας: «Παρόλα τα προβλήματα δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep