Ελπίζουν για Στεργίδη

Η Παναχαϊκή θεωρεί ότι ο Στεργίδης δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Τιμωρημένοι Αθανασόπουλος, Πέδρο.

Απώλειες μετρά η Παναχαϊκή με πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές να κινούνται νομικά σε βάρος της ΠΑΕ. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι οι Αχαιοί πιστεύουν πως θα κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Λυμπέρη Στεργίδη. Ο μεσοεπιθετικός των «κοκκινόμαυρων» κατέθεσε προσφυγή παρότι είχε συμφωνήσει να του εκχωρούνται χρήματα από τις χορηγίες. Μάλιστα, Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα φέρονται να έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Στην Παναχαϊκή υποστηρίζουν ότι έχουν πληρώσει μέρος των οφειλομένων στον Στεργίδη και ότι δεν θα δικαιωθεί στην προσφυγή του. Μένει, λοιπόν, να φανεί αν θα δικαιωθεί ο ισχυρισμός τους ή ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος. Σημειώνεται ότι το Σάββατο (12/12) ο Στεργίδης πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, οπότε θα ήταν ούτως ή άλλως απών από το ματς με τον Εργοτέλη.

Για τον αγώνα στο Παγκρήτιο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους οι Αθανασόπουλος, Πέδρο. Μάλιστα, ο πρώτος παρότι διέρρευσε ότι σκοπεύει να φύγει, δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. Απόντες θα είναι ακόμα οι τραυματίες Ντελέκος, Ρόκας και ο Παπανικολάου που κινήθηκε νομικά σε βάρος της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 04:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep