«Όχι» από Μερτύρη

Ο Ιωσήφ Μερτύρης δεν πρόκειται να εμπλακεί στα διοικητικά της Παναχαϊκής. Στην Πορτογαλία ο Πέδρο!

Τις τελευταίες ημέρες έχει διαρρέυσει στην Πάτρα ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ερμιονίδας, Ιωσήφ Μερτύρης αναμένεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Παναχαϊκής. Η αλήθεια είναι ότι έγινε μία κρούση, προκειμένου να βοηθήσει τη διοίκηση, αλλά ο ίδιος έκανε πίσω και όπως δήλωσε στο flnews: «Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά η περίπτωση της Παναχαϊκής δεν με απασχολεί πια».

Όπως σημείωσε ο Μερτύρης, αν ενδιαφερόταν δεν θα το έκρυβε και θα έδινε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ για να ενημερώσει σχετικά. Μάλιστα, χαρακτήρισε αναληθή όλα όσα αναφέρθηκαν περί... ετοιμότητάς του να μπει στην ΠΑΕ, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα οικονομικά στοιχεία που είδε, τον έκαναν να απορρίψει την πρόταση.

Στην Πορτογαλία ο Πέδρο!

Ο Μιγκέλ Πέδρο δήλωνε το βράδυ της Δευτέρας (07/12) ότι δεν πρόκειται να φύγει από την Παναχαϊκή, όμως οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία! Μέχρι τώρα οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν έχουν διευθετηθεί και ο ίδιος θα συζητήσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του. Κανείς, βέβαια, δεν γνωρίζει, γιατί μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο τόνισε ότι συνεχίζει. Νομικά σε βάρος της ΠΑΕ κινήθηκαν ακόμα οι Χατζής, Στεργίδης, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι το ρόστερ έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα.

1 comment

  • panacha1891
    panacha1891 Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 14:58 Comment Link

    Λογικό. Η ΠΑΕ για να ορθοποδήσει, χρειάζεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 4000000 ευρώ στο νερό. Και από αυτά, ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει για την υποδομή και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ποιός μπορεί να δώσει τόσα λεφτά σήμερα; Μόνη λύση η Γ εθνική και νέο ξεκίνημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep