«Εμφάνιση... γιούχας»

Δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες των οπαδών ο Δημήτρης Σπανός και έβαλε τον πήχη στην άνετη σωτηρία.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός ανέλαβε την ευθύνη της ήττας (1-0) από τον Παναιγιάλειο στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Και στη συνέντευξη Τύπου, όμως σημείωσε ότι η εμφάνιση της ομάδας του ήταν για... γιούχα, ενώ υπογράμμισε ότι ο πήχης μπαίνει πλέον στην άνετη σωτηρία.

Μεταξύ άλλων ο Σπανός ανέφερε:
«Θα μπορούσε κανείς να το βάλει στα πόδια, αλλά αυτό δεν θα γίνει, ούτε από μένα, ούτε από τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι μία άσχημη βραδιά και πλέον είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Να σώσουμε τη χρονιά λίγο καλύτερα από ό,τι υπολογίζουμε. Ο Παναιγιάλειος πήρε μία παλικαρίσια νίκη. Μπράβο του.

Αν ο προπονητής και οι παίκτες κάνουν πίσω στις αποδοκιμασίες, τότε δεν μπορούν να είναι προπονητής και παίκτες. Οι ίδιοι που μας αποδοκίμασαν, μας χειροκρότησαν με τη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό. Έτσι και μετά από 15 ημέρες θα μας χειροκροτήσουν ξανά. Η εμφάνιση και η αντιμετώπιση που είχαμε ήταν για γιούχα. Καλά τα προβλήματα, τα ξέρουμε, αλλά αυτά τα ματς είναι εγωισμού. Εγώ γιατί να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου; Θέλω κι εγώ εγωιστικά να δείξω στην πόλη (σ.σ. Αίγιο) ό,τι κάτι κάνω.

Μην ρίχνω ευθύνες στα παιδιά. Εγώ δεν μπήκα στην ψυχολογία τους. Υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Το ποδόσφαιρο είναι για τους δυνατούς. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κάνουμε τη γιούχα χειροκρότημα».

Σε ερώτηση αν θα γίνουν μεταγραφές, ήταν απόλυτος:
«Δεν μπορούμε, μην ακούτε κουτσομπολιά. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να ανεβάσουμε μόνο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Αυτούς έχουμε και με αυτούς δουλεύουμε. Αφαιρέθηκαν κάποιοι από το ρόστερ και ίσως υπάρξουν και νέες απώλειες. Σίγουρα υπήρχε κόπωση. Δεν είχαμε σπιρτάδα, ταχύτητα, συγκέντρωση».

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 01:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep