«Αντί για λήξη, έναρξη»

Το… σύνθημα για νέα εκκίνηση έδωσε στην Παναχαϊκή ο Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αχαρναϊκού

Έχοντας υπογραμμίσει αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου (1-0) για την Παναχαϊκή αγώνα με τον Αχαρναϊκό πως θα μείνει στον πάγκο των Αχαιών, ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για εκκίνηση και έναρξη στην ομάδα.

«Το να μείνω στην ομάδα, που θα μείνω, είναι σε συνάρτηση με τις εγγυήσεις που έχω πάρει ότι από δω και πέρα η ομάδα θα βαδίσει σωστά. Ενώ μέχρι πρότινος φαινόταν να υπάρχει ημερομηνία λήξης στην ομάδα με αυτά που μου είπαν (από τη διοίκηση) υπάρχει πλέον έναρξη κι εκκίνηση. Πρέπει να αναγκάσουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει σε κάθε παιχνίδι στην Πάτρα 3.000 εισιτήρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Παναχαϊκής.

Σχετικά με την εικόνα του αγώνα σημείωσε: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ήταν πιο ντέρμπι για μας απ’ ότι το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα γιατί ο Αχαρναϊκός είναι αήττητος εκτός έδρας και δύσκολα δέχεται γκολ. Θεωρώ ότι κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και μπορεί να κερδίσαμε με πέναλτι αλλά είναι μια πολύ σπουδαία νίκη. Είχαμε υπομονή και ηρεμία όταν ο κόσμος ζητούσε το κάτι παραπάνω. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί πιστεύω ότι θα είμαστε ως το τέλος στο γκρουπ των πρωτοπόρων».

Όσο για το θέμα της αδειοδότησης και το ενδεχόμενο να μη γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη, τόνισε: «Αν και είναι θέμα διοίκησης το θεωρώ δεδομένο πως δεν θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Πιστεύω ότι και με αυτό το ρόστερ μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep