Σπανός: «Να το σκεφτώ»

Στον πάγκο της Παναχαϊκής και την Κυριακή θα είναι ο Δημήτρης Σπανός, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

«Υπάρχουν τα προβλήματα της ομάδας, αλλά γίνονται ζυμώσεις και χρειάζομαι τρεις, τέσσερις μέρες για να αποφασίσω. Την Κυριακή με τον Αχαρναϊκό θα είμαι στον πάγκο της ομάδας και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει»

Για ζυμώσεις που γίνονται στην Παναχαϊκή, ώστε να μείνει στην τεχνική ηγεσία μίλησε ο Δημήτρης Σπανός. Ο 46χρονος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει πως το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα ήταν το τελευταίο του στον πάγκο των Πατρινών, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και ζήτησε χρόνο για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που έβγαλαν ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε μία σπουδαία νίκη», είπε αρχικά ο προπονητής των Αχαιών και σημείωσε: «Υπάρχουν τα προβλήματα της ομάδας, αλλά γίνονται ζυμώσεις και χρειάζομαι τρεις, τέσσερις μέρες για να αποφασίσω. Την Κυριακή με τον Αχαρναϊκό θα είμαι στον πάγκο της ομάδας και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».  

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep